RESTAURANT NEW ORIENTAL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 769 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant New Oriental. Meer weten? Ontdek meer

19 apr 2024 om 20:06 Het was heel lekker en tijdig bezorgd, helaas hadden we volgens wel maar 1 bakje bami gekregen ipv 2 bakjes. Gelukkig was het maandmenu nog steeds ruim voldoende.
14 apr 2024 om 19:15 Het eten was erg wisselend. Goed bereid, maar wij vonden het niet zo lekker. Bami pangang was gemaakt met erg zoetige saus en daar houden wij niet zo van. De bestelde friet was helaas niet gaar. De nasi rames was heerlijk!
12 apr 2024 om 21:07 Altijd al goed
24 mrt 2024 om 18:30 Top !
17 mrt 2024 om 19:27 Eten was weer top . Op zich geen probleem maar bestelling was 20 minuten eerder dan gevraagd
15 mrt 2024 om 10:34 Zoals altijd was t weer heerlijk.
14 mrt 2024 om 19:05 Eten was echt lekker en goed warm.
14 mrt 2024 om 5:51 Heerlijk gegeten en supervers
11 mrt 2024 om 19:00 Ik kan helaas geen 2,5 uur vermelden. Zolang hebben we op ons eten moeten wachten.
10 mrt 2024 om 21:00 Was prima
10 mrt 2024 om 20:30 90 minuten was het niet hebben 2 uur moeten wachten op onze bestelling. Echt te gek voor woorden eens maar nooit meer!
5 mrt 2024 om 20:37 Hadden het maand menu was erg lekker